Mine behandlinger / NADA øreakupunktur

NADA øreakupunktur

Hvad er Nada:
Nada er en øre akupunktur, mod psykiske lidelser, hvor du får 5 nåle i hvert øre.
Det er en behandlings form som sætter dig i indre proces, i indre udvikling samt skaber balance i dit indre. Med andre ord så er nada for sjælen hvad almindelig akupunktur er for kroppen. I min verden er det sådan at hvis du har ubalance i sjælen/ følelserne, vil du have smerter i kroppen.
Man må ikke love at Nada kurerer smerter, men erfaringerne siger at Nada tit hjælper alligevel. For når du får balance i dit indre følelses liv vil dine smerter ikke have grund til at være i kroppen. Ofte er smerter et indre råb om at man skal passe bedre på sig selv.

VIGTIG INFO
Ingen koffein 2 timer før og efter Nada

Kan du sige : JA... til kun et af eksemplerne her under vil Nada gavne dig.

Søvnmangel
Opgivende
Tankemylder.
Stress nu eller har haft.
Depression nu eller har haft.
OCD.
ADHD / ADD
Lykkepiller ønsker du at trappe ud, uden at blive syg.
Angst
Afhænighed
Tristhed
Uro i krop som i sjæl.
mangel på fokus.
mangler overblik.
Koncentrationsbesvær.
Søger du at finde dig selv.
Kan du ikke mærke hvad der er godt for dig selv
Kunne sige til og fra og føle sig godt til mode.
Indre udvikling finde sig selv.
For sensitiv.

Hvem vil gavne af Nada:
Hvis du kan nikke genkendende til bare et af de nævnte punkter, vil du uden tvivl gavne af Nada. Jeg giver behandling ned til 8 år, børn der IKKE larmer kan komme og sidde med nada kugler i ørene sammen med en voksen der også får nada i caféen ellers er de små ofte i klinikkerne og fra 10 år i Nada Café (barnet skal ikke være bange eller nervøs, hvis den er nervøs er det bedst at få behandling i klinikken, i cafén er det vigtigt at man kan være meget stille.)
Børn får kun nada hvis forældrene også gør, så det er en fælles oplevelse. Børn alt efter alderen sidder med nålene i ørerne i 15-30 minutter, hvor voksne altid sidder minimum 45 minutter. I sidder i ro og slapper af, så er du med dit barn tag noget med der kan give en dejlig rolig stemning for jer begge imens i sidder med nålene, børn der er bange for nåle kan få kugler klistret på istedet for.
Er du voksen og alene er ro lige så vigtigt så tag gerne en bog eller strikketøj med hvis det giver dig ro.

Hvad kan man forvente de positive bivirkninger er:
Indre ro, tryghed i at være sig selv, indre balance, markant bedre søvn, større overblik, større fokus, evnen til at sige til og fra, stå fast i sig selv, lykke og glæde følelse, sundere organer, sundere psyke, vilje styrke, målrettethed, sympati, empati, komme ud af sine lykkepiller, eller anden afhængighed, se lysere på sig selv og livet, vide hvad og hvor man vil hen, styrke på mange områder.

Hvad kan man forvente de negative bivirkninger er:
Har du kørt dig selv for hårdt kan du føle sig træt i en periode, da du vil have behov for at få sovet ud.
Du kan få følelsen af at følelserne sidder lidt uden på tøjet.

Husk at :
Da nada er en indre proces er alle 20 behandlinger vigtig for at få det fulde resultat, bedste resultat opnået ved Nada 2 gange om ugen, efter de 20 behandlinger kan man friske sit resultat op med Nada en gang imellem.

Annja Isolde Serafia | CVR: 35923861 | Ørridslevvej 19a, Hovedgård - DENMARK | Tlf.: 42 72 16 76 | anjasenglebo@gmail.com